Keukens

Wij geven advies over de aanschaf van een nieuwe keuken of keukenonderdelen. Onze eigen geleverde keukens zijn maatwerk en kunnen naar eigen ontwerp of wens gerealiseerd worden.
Wat betreft keukenapparatuur en werkbladen zijn er vele mogelijkheden waarbij wij U kunnen adviseren om tot een goede keuze te komen.

Ook de voorbereidingen die komen kijken bij het vernieuwen van een keuken worden door ons gedaan. Het demonteren van de bestaande keuken, omleggen van leidingwerk en elektra, het maken van plafond en koven t.b.v. afzuiging, het maken van een ombouw bij de keuken, dit alles kunnen wij in eigen beheer.

Om een bestaande keuken een moderne uitstraling te geven bent U bij ons aan het juiste adres, wij leveren en monteren nieuwe kranen, werkbladen of nieuwe fronten (kunststof of spuitwerk).

We denken steeds met U mee en het advies is geheel vrijblijvend.
 

Een greep uit onze eerder opgeleverde keukens


 

Wat zijn uw wensen?

Interesse in een nieuwe (of een verbouwing van uw bestaande) keuken? Uw specialist zit Meerssen! Bij Montagebedrijf Theo Smeets ben u aan het juiste adres voor al uw montagewerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens.
 

Contactgegevens

  • Pastoor A. Somyasingel 245, Meerssen
  • +31 (0)43 364 93 44
  • +31 (0)43 364 67 79
  • theo.s@home.nl