Diensten

 

Keukens

keuken_150Wij geven advies over de aanschaf van een nieuwe keuken of keukenonderdelen. Onze eigen geleverde keukens zijn maatwerk en kunnen naar eigen ontwerp of wens gerealiseerd worden. Wat betreft keukenapparatuur en werkbladen zijn er vele mogelijkheden waarbij wij U kunnen..

Lees verder >>

Badkamers

badkamer_150Binnen 2-2½ week een compleet nieuwe badkamer. We werken hierbij samen met een leverancier van badkamers, stucadoor en tegelzetter. Aan hand van een zeer strakke planning wordt er zorgvuldig en netjes een nieuwe badkamer of toilet gemaakt. En ook voor een mooie..

Lees verder >> 

Kastenwanden en inloopkasten

kastenwandenDe kastenwanden/inloopkasten worden op maat gemaakt. Hierdoor wordt alle ruimte optimaal benut. Qua kleur en materiaal is veel mogelijk. Schuifdeuren in een warme houtkleur of een gelakt glazendeur bestaat uit talloze mogelijkheden. De inrichting wordt geheel naar Uw..

Lees verder >>

Interieurs

interieurs_150Bij interieurs moet U denken aan mooie dressoirs waarin een mooie gashaard verwerkt wordt. Of een mooi wandmeubel met verlichting. Een mooie wandkast met bijpassende salontafel. Of U dit nu van hout, glas of graniet gemaakt wilt hebben, wij adviseren..

Lees verder >> 

Projecten

projectenWe verzorgen graag de (her-)inrichting van Uw kantoor, winkel, kapsalon, beautysalon. Maar ook een basisschool kunnen wij voorzien van meubels zoals wandkasten in de klas of peuterkeukentje. Dit wordt door ons tot in detail uitgewerkt en perfect geleverd en..

Lees verder >>